22 квітня - 19 травня
19-20 травня 2017 року - VII Всеукраїнська наукова конференція "Cоціальна політика в теорії і практиці українського націоналізму: історія і сьогодення"

19-20 травня 2017 р. в м. Івано-Франківську у рамках теми "Ідеологія українського націоналізму на сучасному етапі розбудови Української держави" відбудеться VII всеукраїнська наукова конференція "Cоціальна політика в теорії і практиці українського націоналізму: історія і сьогодення", присвячена 75-ій річниці УПА.

Наукова конференція відбудеться за організації та сприяння Інституту гуманітарної підготовки та державного управління ІФНТУНГ, Науково-дослідного інституту українознавства МОН України, МБУ Центру національного відродження ім. Степана Бандери, Поступового гурту франківців.

Напрямки роботи конференції:

1. Соціальне питання в творчій спадщині передвісників українського націоналізму.

2. Проблеми соціальної справедливості в програмових засадах перших організованих форм українського націоналізму і творчості їх провідних діячів.

3. Соціальне питання в ідеологічно-програмових засадах ОУН і творчій спадщині її провідних діячів.

4. Соціальна політика в ідеології та практиці сучасного українського націоналізму.

5. Соціальна складова ідеологічно-програмових засад правих партій Європи.

6. Глобалізаційні процеси та проблеми соціальної політики в національних державах.

Матеріали конференції будуть опубліковані в науковому збірнику до початку конференції.

У програмі конференції передбачено презентацію наукової літератури і відвідання природних та історичних пам'яток Прикарпаття.

Телефон для довідок:

Ігор Дебенко - секретар оргкомітету.

тел. 0987679118, e-mail: debenko@i.ua.

Прес-служба Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода"