10 липня 2013
Положення про проведення Всеукраїнського відкритого волейбольного турніру ВО "Свобода" на кубок "Яворина-2013"

І. Ціль і мета проведення змагань.

Вшанування курсантів Старшинської школи УПА "Олені" та провідника ОУН Карпатського краю Ярослава Мельника-"Роберта", що загинули в боях зі спецпідрозділами НКВД у районі карпатської гори Яворина.

Популяризація волейболу і пропаганда здорового способу життя.

Визначення кращої команди під час проведення змагань.

ІІ. Час і місце проведення змагань.

Турнір із волейболу проводиться 13 липня 2013 року на відкритому майданчику в урочищі "Розтоки" біля с. Липа Долинського району Івано-Франківської области. Початок змагань ‒ об 11:00.

Заявки подаються в суддівську колегію за 1 годину до початку змагань (до 10:00).

III. Учасники змагань і система розіграшу.

До участи у змаганнях допускаються збірні команди обласних організацій (зокрема й об'єднані команди декількох обласних організацій) ВО "Свобода", представників инших партій та громадськости, що беруть участь у відзначенні пам'яти курсантів Старшинської школи УПА "Олені" та провідника ОУН Карпатського краю Ярослава Мельника-"Роберта", які загинули в боях із спецпідрозділами НКВД у районі карпатської гори Яворина.

Команду партійної організації можна комплектувати винятково з членів партії, що засвідчується їхніми партійними квитками.

Склад команди: 6 (шість) осіб (чоловіки, жінки або змішаний склад).

Змагання проводяться в залежності від кількости команд за коловою або за олімпійською системою. Систему змагань визначає суддівська колегія після того, як представники команд подадуть заявки.

Змагання складаються з трьох партій, відповідно до чинних правил змагань із паркового волейболу.

IV. Керівництво змаганнями.

Керівництво змаганнями здійснює суддівська колегія під головуванням судді міжнародної категорії з волейболу Михайла Мельника.

V. Фінансові витрати.

Усі витрати на нагородження команд переможців, на оплату роботи лікаря та персоналу з обслуговування покриває керівництво Всеукраїнського наметового спортивно-патріотичного табору ВО "Свобода" "Яворина-2013".

Витрати на харчування та проїзд учасників змагань покривають організації, які делегують команди.

VI. Нагородження.

Команди, які посіли І, ІІ, ІІІ місця, буде нагороджено Кубком"Яворина-2013", медалями та грамотами.

Це Положення є офіційним викликом на змагання.

Попередні заявки слід надсилати за електронною адресою: mmelnyk@ukr.net.

Оргкомітет волейбольного турніру